Trädgården

Om du letar efter hjälp med din trädgård, är Björns Allfix här för att erbjuda dig ett brett utbud av tjänster för att hålla det snyggt.

Från att klippa gräset och trimma kanterna till att ta hand om dina häckar och beskära dina fruktträd. Vi är specialiserade på att ta hand om din grönska och vi finns till hands för att se till att allt i din trädgård tas om hand.

På Björns Allfix kan vi också hjälpa dig med installationen av ditt nya växthus. Oavsett om du behöver en prefabricerad version eller en anpassad design, kommer vi att se till att det är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Vi tar hand om allt från start till mål, inklusive installation av trädäck, terrasser och staket.

Dessutom är vi certifierade för att hantera alla nödvändiga trädfällningar och vi har den nödvändiga certifieringen för att använda motorsåg, som krävs enligt lag efter den 1 januari 2015. Oavsett om det är din gräsmatta, trädgård eller träd som behöver uppmärksamhet har Björns Allfix den expertis och erfarenhet som krävs för att utföra jobbet på ett snabbt, effektivt och professionellt sätt.

Fyll gärna i kontaktformuläret